Mies kannatti väärää joukkuetta – tyttöystävä käskytti ulos nukkumaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Urheilujoukkueen fanittaminen saattaa joskus mennä niin pitkälle, että koko elämänrytmi ja aikataulu sovitetaan lempijoukkueen peliaikojen ja menestymisen mukaan. Yhdysvalloissa pelataan parhaillaan college-tason koripallomestaruuden ratkaisevaa March Madnessia.

Bridget Trogden kannatti Mercer Bears -joukkuetta, kun taas hänen miehensä Dewayne Lawson oli toisen joukkueen Tennessee Volunteersin kannalla. Tilanne kärjistyi lopulta niin suuresti, että tyttöystävä pystytti pihalle teltan ja käski miehensä nukkua siellä pelien päättymineen asti.

Nainen julkaisi telttamajoituksesta myös kuvan Twitteriin ja se saavutti nopeasti laajaa huomiota osakseen. Mies twiittasi myöhemmin, ettei hän onneksi joutunut nukkumaan ulkona, vaikka aluksi pelkäsi naisen vallanneen talon itselleen joukkueensa nimissä, VictoryFormation uutisoi.