Radiojuontaja väittää: Jay-Z on valehdellut ikänsä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin kasvatti Jay-Z tunnetaan niin räppärinä, musiikkituottajana kuin liikemiehenäkin. Taannoin hänen uutisoitiin suostuneen pitkäaikaisen pohdinnan jälkeen artistikollegansa Kanye Westin bestamaniksi tämän tulevissa häissä.

Nyt viihdemaailmassa liikkuu varsin erikoinen väite, jonka mukaan Jay-Z olisi valehdellut julkisuudessa ikänsä. Star-nimellä tunnettu radiojuontaja Troi Terain nimittäin kertoi Star: Live and Direct -ohjelmansa soittajalle Jay-Z:n olevan useita vuosia uskottua vanhempi.

– En saisi kertoa tätä, koska hän ei mielellään puhu siitä julkisuudessa… Mutta Jay-Z ja minä olemme saman ikäisiä. Hän täyttää 3. toukokuuta 50 vuotta. Hänen luullaan olevan 43- tai 42-vuotias, mutta se on vain medialle kerrottua hevonpaskaa, Troi Terain väitti.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hiphop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay-Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008. Pariskunnalla on yksi lapsi, viime vuonna syntynyt Blue Ivy -tytär.