Kanye Westin päälle virtsattiin kesken kuvausten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian kävi läpi pitkän taistelun päästäkseen arvostetun Vogue-lehden kanteen. Kanye Westin ystävä ja Voguen päätoimittaja Anna Wintour ei nimittäin tahdo realityjulkkiksia arvostettuun lehteensä. Westin parin hääposeeraus koristaa kuitenkin huhtikuun numeron kansilehteä.

Nyt kuvausten kulisseista kuiskitaan, että muotilehden kansikuvan taltioiminen ei mennyt täysin arvovaltaisen kaavan mukaan. North West oli virtsannut isänsä päälle kuvan ottamisen aikana. Seth Meyersin keskusteluohjelmassa vieraillut pari kertoi, että Kim oli joutunut siivoamaan vauvan pissat miehensä päältä kesken kauan odotetun valokuvauksen.

Kimin ja Kanyen häitä juhlitaan ensi kesänä, ja paikkana on uutisten mukaan Pariisi. Sieltä West osti kullalleen myös yhden Burger King -ravintolan, että voisi piipahtaa hampurilaisella, jos nälkä yllättää. Voguen päätoimittajan Anna Wintourin ja Kim Kardashianin välillä on ollut vuosia skismaa. Vuonna 2012 nainen vielä eväsi tähden pääsyn Met Gala -tapahtumaan, ja pakotti Kanyen esiintymään paikan päällä ilman deittiä.