Lapsen hammas piti vetää pois – isä keksi nerokkaan keinon!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tietyssä iässä muksujen maitohampaat vaihtuvat ja niiden tilalle tulevat pysyvät hampaat. Monella tenavalla ensimmäiset maitohampaat irtoavat 5-7 vuoden iässä. Tuolloin onkin jännittävää vetää löysä hammas pois suusta.

YouTube
YouTube

Toimenpide ei välttämättä tunnu niin mukavalta, ja se voi pelottaa etukäteen joitakin muksuja. Onneksi vanhemmat ovat keksineet hammaskeijuja ja muita leikkimielisiä asioita, joilla operaatio tehdään hauskemmaksi. Nyt eräs isä ylitti itsensä.

Malcolm Swan kiinnitti narun Adam-poikansa suuhun. Sen toinen pää kiinnitettiin multikopteriin. Kun laite lähetettiin lentoon, se veti hampaan pois lapsen suusta. YouTube-videolta nähdään, kuinka huikea tilanteesta tuli isän mielikuvituksen ansiosta.