Nyt näkyy mekosta läpi, Kim Kardashian!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisten ihannoima Kim Kardashian ja hänen tuleva miehensä rap-tähti Kanye West ovat jatkuvan huomion keskipisteessä. Parin tulevat häät ovat herättäneet keskustelua ympäri maailmaa. Nyt Kim on näyttäytynyt New Yorkissa.

Kim yllätti paparazzit poistumalla asunnostaan melko näyttävässä mekossa, joka oli osittain läpinäkyvä. Niinpä Kimin alusvaatteet näkyivät asusta läpi.

Kim Kardashian joutui aiemmin nielemään pettymyksensä, kun ei päässyt Vogue-lehden kanteen. Syynä oli se, ettei lehden päätoimittaja ja muodin ylipapitar Anna Wintour ole hyväksynyt Kardashiania, vaikka kuuluu Westin lähipiiriin. Nyt hän näyttää kuitenkin muuttaneen mielensä, sillä Kim ja Kanye nähdään uudessa huhtikuun Vogue-lehden kannessa upeassa hääposeerauksessa.

Kimin ja Kanyen häitä juhlitaan ensi kesänä, ja paikkana on uutisten mukaan Pariisi. Sieltä West osti kullalleen myös yhden Burger King -ravintolan, että voisi piipahtaa hampurilaisella, jos nälkä yllättää. Voguen päätoimittajan Anna Wintourin ja Kim Kardashianin välillä on ollut vuosia skismaa. Vuonna 2012 nainen vielä eväsi tähden pääsyn Met Gala -tapahtumaan, ja pakotti Kanyen esiintymään paikan päällä ilman deittiä.