Alligaattori iski kameraan – tätä tilannetta et haluaisi kokea itse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alligaattorit ja krokotiilit lukeutuvat suurimpien nykyään elävien matelijoiden joukkoon. Eläimiä pelätään niiden saalistustaitojen ja hurjan olemuksen vuoksi, eikä ihmisten kannatakaan eksyä liian lähelle niiden kitoja.

YouTube
YouTube

Nyt Youtube tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden todistaa, miltä alligaattorin hampaiden väliin joutuminen saattaisi näyttää. Floridassa sijaitsevassa Evergladesin luonnonpuistossa työskentelevä Chris Madden laittoin GoPro-kameransa kolmimetrisen alligaattorin eteen, ja jätti laitteen kuvamaan seurauksia.

Madden kertoo Youtubessa, että hänen GoPro-kameransa oli peitetty PVC-suojalla. Tämä suojeli paitsi kallisarvoista kameraa, myös alligaattorin kallisarvoisia hampaita tämän yrittäessä haukata laitetta kitaansa.