Kanye West mahtailee jälleen – häihin kutsuttavien lista ällistyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanye West on ehkäpä yksi Telluksen itsetietoisimmista miehistä. Useat pyörittelevät päätään herran mahtailevalle asenteelle. Kanye vertaa itseään tai julkkisperhettään maailman vaikutusvaltaisimpiin henkilöihin ja hän on kutsunut itseään myös lempinimillä Jeesus ja Jumala.

Kanye West tekee toukokuussa Kim Kardashianista aviovaimonsa saattamalla naisen alttarille Pariisissa. Hääjuhla osuu samalle viikonlopulle Cannesin elokuvajuhlien aikaan, mutta tämä ei haittaa räppärin mahtipontisia suunnitelmia. Westin on jo monta kertaa aiemmin kerrottu suunnittelevan megaluokan juhlia, vaikka Kim tahtoisi pienet ja intiimit häät. Nyt laulaja on kiikuttanut assistenteilleen 600 nimen vieraslistan.

Toisin sanoen Kanye West olettaa automaattisesti, että listalla olevat vieraat jättävät maailman kuuluisimmat elokuvafestivaalit väliin ja istuvat sen sijaan seuraamaan Westin perheen vihkiseremoniaa. Kutsuvieraina ovat muun muassa Jay Z:n ja Beyoncen lisäksi Jamie Foxx, Oprah Winfrey ja Karl Lagerfeld. Mikäli nämä nimet eivät saaneet vielä hengästymään, kerrottakoon, että mies on aikeissa kutsua myös Yhdysvaltojen Obama-presidenttiperheen, Nelson Mandelan leskirouva Winnie Mandelan sekä Euroopan ja Lähi-Idän kuninkaalliset, Heat-lehti raportoi.