Miehet yrittivät selittää naisten vaginaa – ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisellinen lisääntymiselin on miehille arvoitus ehkäpä läpi kaksilahkeisten elämän. Huolimatta siitä kuinka paljon he pääsevät värkkiä tarkastelemaan, urokset joutuvat ymmälleen, kun heidät pistetään selittämään kattavasti vaginan saloja.

YouTube
YouTube

Buzzfeedin videolla joukko miehiä on päätynyt vastaavaan tilanteeseen ja lopputulos on komiikkaa parhaimmillaan. Moni toteaa anatomian mallia katsoessaan vaginan vaikuttavan monimutkaiselta kapistukselta. Hämmentävää, mutta urokset eivät tiedä välttämättä edes mistä naiset virtsaavat.

He heittävät veikkauksia eri rei’istä, mutta menevät pieleen anuksen ja emättimen kohdalla. Vastaajilta kysytään myös, miten klitorista tulisi stimuloida. Yhdelle henkilöistä pientä nautintonypykkää kuvaava termi ei ollut tuttu, mutta muut ehdottivat esimerkiksi käsillä koskettelua ja suuseksiä. Lisää miesten ajatuksia vaginasta oheisella videolla.