Mies luuli vaimonsa odottavan viitosia – toisin kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutinen tyttöystävän raskaudesta ei kaikissa tapauksissa ole toivottua tietoa, mutta usein pariskunnat suhtautuvat tulevaan perhetapahtumaan innolla. Jopa sellaisissa tapauksissa, kun naisen odotetaan synnyttävän viitoset.

Kanadalaisen Paul Servatin tapauksessa asiat menivät kuitenkin varsin odottamattomasti. 35-vuotias mies eli luulossa, että hänen tyttöystävänsä, Barbara Bienvenue, odotti viitosia. Pariskunta sai lähipiiriltä ja naapureilta runsaasti lahjoja.

Viime keskiviikkona miehelle kuitenkin selvisi sairaalassa, että hänen 37-vuotias vaimonsa ei ole raskaana. The Toronto Sun -lehden mukaan hoitaja kertoi Paulille, ettei naisen raskaudesta ei ollut tietoakaan. ”Raskautta” oli ehtinyt kestää 34 viikkoa. Tapaus on jättänyt miehen jämmennyksen valtaan.

– Olimme niin onnellisia. Vanhempanikin odottivat saavansa lapsenlapsia, Servat kuvailee.

Pariskunnan kanssa ystävystynyt kolmosten äiti, Genevieve Laflamme, kertoi CTV News -uutisille alkaneensa suhtautua väitettyyn raskauteen epäilevästi jo aikaisemmin. Barbara oli nimittäin jatkuvasti väittänyt odottavansa enemmän ja enemmän lapsia. Yksi lapsi muuttui ensin kaksosiksi, ja lopulta väitettyjen lasten määrä kasvoi aina viitosiin.

Lääkärit epäilevät kysessä olleen valeraskaus. Barbara oli niin vakuuttunut odottavansa lapsia, että hän alkoi tuottamaan maitoa ja kärsi aamupahoinvoinnista. Naisen psykologista tilaa arvioidaan parhaillaan.