Mies myy sulanutta lumiukkoa netissä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen suosituin internetin osto- ja myyntipalsta Craigslist hauskuuttaa tavallisia ihmisiä usein kummallisilla ilmoituksillaan. Palstalla myydään lähes kaikkea maan ja taivaan välillä ja jotkut ilmoitukset huomaa jo kaukaa vedätykseksi.

Cragslist
Cragslist

Nyt St. Louisin alueella on pantu myyntiin tänä talvena rakennettu lumiukko. Myyntitekstissä lukee, että kyseessä on viime kuussa alueelle rakennettu lumiukko ja mukana on kuva lumiukon nykytilasta. Kuvassa on vesipurkki, johon on upotettu porkkana.

Craigslistillä on myyty käytettyjä raskaustestejä, polkupyörältä näyttävää aikakonetta ja haettu pikaruokalassa pieraissutta naista. Äskettäin julkaistiin ilmoitus, jossa etsittiin vapaaehtoisia kylpemään keitetyllä nauhamakaronilla täytetyssä ammeessa. Kylpyhetkestä sai 20 dollarin palkkion, ja sen pystyi suorittamaan omassa rauhassa yksin ja uimapuku päällä.