Nainen julkaisi alastonkuvan verkossa – sai tietää olevansa raskaana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Internetin välityksellä ihmiset, tieto ja hyvät teot löytävät toisensa. Joskus joku lahjoittaa verkon välityksellä rahattomalle pizzan, toisinaan kuoleva ihminen saa lahjoituksena tarvitsemansa elimen. Nyt eräs nainen on saanut tietää olevansa raskaana.

Reddit
Reddit

Zellarena-niminen Reddit-käyttäjä julkaisi kyseisessä palvelussa kuvan alastomasta itsestään. Hän kommentoi rintojaan ja kertoi niiden turvonneen viime aikoina. Tähän eräs kommentoija vastasi, että nainen saattaisi hyvinkin olla raskaana.

Pienen hetken päästä sivustolle ilmestyi kuva positiivisesta raskaustestistä ja nainen päivitteli tapaa, jolla asia hänelle selvisi. Kuinkahan kauan neitokaisella olisi kestänyt tilanteen selvittäminen ilman internetin ihmemaailmaa?