Shokkivideo: Palomiehellä ja pelastettavalla oli uskomaton tuuri

Ohhoh! · Stara.fi

Palomiehet lukeutuvat niihin ammatteihin, joita ihmiset arvostavat kaikkein eniten. Heidän tehtävänsä on tulipalojen sammuttamisen lisäksi pelastaa ihmishenkiä, ja niin he usein tekevätkin. Nyt verkossa nähdään eräs poikkeuksellisen vaarallinen pelastustapaus, jossa oli hengenlähtö lähellä.

YouTube
YouTube

Rakenteilla olevassa kerrostalossa syttyi räjähdysmäinen tulipalo, joka levisi valtavalla nopeudella. Rakennuksen ylimmässä kerroksessa oli parvekkeella työmies, joka ei päässyt minnekään paloon aivan vieressä roihuavia liekkejä. Onneksi palokunta huomasi miehen ja tikasauto otettiin käyttöön. Mies saatiin pelastettua varmalta kuolemalta, mutta muutama sekunti pelastamisen jälkeen talon seinä romahti aivan vieressä.