17 asiaa, jotka ovat pienirintaisille tuttuja

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Miehet rakastavat aina naisten rintoja ovatpa ne suuret tai pienet. Monet pienirintaiset tosin kokevat isot ryntäät uhkana, koska kerääväthän ne enemmän huomiota vaikkapa kadulla liikkuessa. Pienistä muodoista voi olla myös joskus iloa.

Nettivideolla kerrotaan 17 faktaa, jotka vain pienirintainen nainen voi ymmärtää. Muodokas nainen ei esimerkiksi joudu miettimään bikinien toppauksia, koska hän ei sellaisia tarvitse. Minikokoisen poven omaava tuntee olonsa kiusalliseksi ilman toppauksia.

Pienirintainen välttelee käyttämästä rintavako-sanaa ja hämmentyy nähdessään miehen, jolla on isommat rintalihakset kuin hänen omat rintansa. A-kupin omistaja voi kuitenkin juosta lenkillä helpommin ja avoselkäiset mekot näyttävät hyvältä hänen yllään. Katso loput faktat videolta.