Amy Childs esitteli oman alusvaatemallistonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamourmalli Amy Childs on onnistunut keräämään itselleen nimeä myös saarivaltion ulkopuolella. Tähti suurensi taannoin D-kupin silikonejaan DD-kokoon, ja hän on sittemmin esitellyt muotojaan niin lehtien sivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin.

Amy Childsillä on myös oma vaatemallistonsa, ja hän toimii tietenkin itse sen mallina. 23-vuotias kurvitar esittelee parhaillaan mainoskuvissa tuoretta bikinimallistoaan kuin vanha tekijä.

Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Neito siirtyi aiemmiin TV-töistä yrittäjäksi ja omistaa oman kauneussalongin. Taannoin uimapukumalliston lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.