Brittipoppari asui Courteney Coxin luona – maksoi vuokran kotitöillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen supertähti Ed Sheeran on saanut jalansijaa kotimaansa lisäksi myös muualla maailmassa. Kitarahurmuri on tehnyt yhteistyötä lukuisten musiikkimaailman eturivin muusikoiden, kuten Taylor Swiftin ja One Direction, kanssa.

Nyt 23-vuotias Ed Sheeran kertoi asuneensa taannoin ilmaiseksi näyttelijä Courteney Coxin Malibun loma-asunnossa. Hän kertoi The Sunille, että ei maksanut kuukausia kestäneestä majailemisesta vuokraa, mutta auttoi parhaansa mukaan talon ylläpitämisessä ja teki myös kotitöitä.

– Petasin sängyt ja keitin teetä ja sen sellaista. Jos majailet ystäviesi talossa, tulee sinun pitää asunnosta vähintään yhtä hyvää huolta kuin omastasi. Itseasiassa en pedannut edes omassa kodissani sänkyjä.

Ed Sheeranilla oli myös näppinsä pelissä, kun hän ystävystytti Courteneyn ja ystävänsä Snow Patrolin muusikkomies Johnny McDaidin keskenään. Ed on muuttanut nyt takaisin Britanniaan ja mies tekee parhaillaan uutta albumia.

Ed Sheeran aloitti musiikkiuransa jo vuonna 2005. Muutama vuosi sitten punapää lähti kiertueelle, joka kattoi 312 keikkaa. Laulajan mukaan hän halusi tehdä kyseisen määrän keikkoja, jotta hän voittaisi 200 keikkaa vuodessa tekevän poptähti James Morrisonin keikkaluvuillaan.