Mies ahmi 18 kaloripommia kertaistumalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa järjestetään paljon erilaisia syöntikilpailuja, joissa osallistujien pitää syödä mahdollisimman paljon tiettyä ruokaa määrätyssä ajassa. Toisinaan sapuskat ovat niin tulisia tai annokset suuria, että tehtävästä tulee mahdotonta. Nyt vuoroon nousee kaloripommeja mättävä amerikkalainen.

YouTube
YouTube

Taco Bell otti hiljattain listoilleen takaisin legendaarisen aamupalatacon, jossa on makkaraa, kananmunaa, pekonia ja pekonisiirappia vohveliin käärittynä. Koska annos ei kuulostaa kenenkään korvaan erityisen terveelliseltä, tuntuu Jamie ”The Bear” McDonaldin suoritus uskomattomalta. Hän ahmii tacoja napaansa peräti 18 kappaletta.

Miehellä menee lystiin yhteensä kuusi minuuttia. Yhdessä makkaran sisältävässä vohvelitacossa on 370 kilokaloria. Pekonitacossa on 320 kilokaloria. Toisin sanoen syömäri ahmii kertaistumalta sisäänsä yli 6.000 kilokaloria. Määrä ylittää aikuisen miehen päivittäisen energiantarpeen yli kaksinkertaisesti.