Lihavat miehet kestävät paaaaaljon pidempään seksissä – ja muita outoja faktoja miehistä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Miehet, nuo ihanat kotisohvien turjakkeet, karvaiset tai vähemmän karvaiset arjen sankarit. Jokaisen naisen elämänlaatu nousee, kun taloudessa elää pissa-kakka-huumoriaan viljelevä uros. On kuitenkin olemassa asioita, joita neitokaiset eivät ehkä vielä tiedä miessukupuolen edustajista.

YouTube
YouTube

Nettivideolla kerrotaan oudoimmat miesfaktat. Tiesitkö esimerkiksi, että ne miehet, jotka suutelevat vaimoaan hyvästiksi ennen töihin lähtöään, tienaavat paremmin? Britanniassa kolmasosa 35-40-vuotiaista miehistä on lisäksi niin lihavia, etteivät he näe omaa penistään.

Mutta lihavat miehet ovat onnellisempia, sillä he jättävät 42 prosenttia suuremmalla todennäköisyydellä itsemurhan väliin verrattuina hoikkiin uroksiin. Lihavat miehet kestävät myös kaemmin sängyssä. Hoikat saattavat laueta aktissa jo alle 1,8 minuutissa. Katso loput faktat videolta.