Lindsay Lohan tuhosi Volvon lekalla – purki paineita

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin kohuvillikko Lindsay Lohan vuosi äskettäin viihdelehtiin kuuluisan seksilistansa, jossa on useita tuttuja julkkiskomistuksia. Mukana olivat muun muassa Ashton Kutcher, Ryan Philippe, Orlando Bloom, Paris Hiltonin ex-poikaystävä Stavros Niarchos, Benicio Del Toro ja Danny Cipriani.

YouTube
YouTube

Nyt Lindsay Lohan on esiintynyt Billy on the Street -ohjelmassa, jossa tähti pääsi tuhoamaan täysin toimivan auton. Aivan oikein, Lohan sai purkaa aggresioitaan oikein olan takaa. Neitosta ja juontaja Billy Eichneriä ärsytti eniten How I Met Your Mother -sarjan päättyminen – ja tuloksena on mäiskintää ja järjetöntä kirkumista.

Lindsayn suuri seksilista sai alkunsa siitä, kun tähti halusi leuhkia ystävilleen sänkykumppaneidensa määrällä. Lohan on kellistänyt kokonaisen joukon julkkismiehiä, ja listalla kerrotaan olleen 36 nimeä. Ensin siitä paljastettiin 12 ensimmäistä nimeä, jonka jälkeen julkisuuteen tuli vielä 12 lisää. Näyttelijätär kirjoitti valloituslistan Beverly Hills -hotellissa tammikuun lopussa.