Mies yritti syödä purkillisen kanelia – näin vaarallinen koe päättyi

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Verkossa on jo jonkin aikaa ollut pinnalla kanelihaaste, jossa ihmiset nuoresta mummoon ja vaariin yrittävät laittaa suuhun ruokalusikallisen kanelia ja selvitä tilanteesta nielaisemalla. Harva temppu on onnistunut, ja tästä kyseisten YouTube-videoiden komiikka on syntynytkin.

YouTube
YouTube

Nyt on verkossa julkaistu eräs ”Onko tässä enää mitään järkeä?”-osaston video, jossa mies yrittää syödä kokonaisen 100 gramman purkin kanelia. Furious Pete -niminen YouTube-käyttäjä tiedostaa tehtävän olevan mahdollisesti epäonnistuessaan vaarallinen, mutta se ei miestä estä.

Hän käyttää haasteessaan apuna lusikkaa, jolla lappaa jauhetta suuhunsa. Miehellä on varalla vesipullo, jos tukehtumiskuolema tulee liian lähelle. Missio ei ole helppo, ja hän päätyy murisemaan ja tärisemään kuin horkassa loppuvaiheessa, mutta onnistuu tempussaan. Video on kirimässä kohti 100.000 katselukertaansa.