Lara Bingle kiinnitettiin alusvaatemalliksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen mallikaunotar Lara Bingle kiinnitettiin äskettäin Cotton On Body -merkin keulakuvaksi. Taannoin tähti oli tosin uutisissa kyseenalaisissa merkeissä, kun hän ajautui miehensä Sam Worthingtonin kanssa käsirysyyn paparazzin kanssa New Yorkissa.

Nyt 26-vuotias huippumalli on tarjoillut Instagram-tilillään maistiaisia Cotton On Body -alusvaatemerkin mainoksista. Seksikkäissä videoissa vaaleaverikkö poseeraa vaatemerkin uutta mallistoa edustavissa niukoissa alusvaatteissa.

Kotimaassaan kiistellyn matkailumainoksen ansiosta tunnetuksi tullut nainen vahvisti viime vuoden lokakuussa aloittaneensa suhteen Avatar-tähti Sam Worthingtonin kanssa. Bingle oli aiemmin kihloissa australialaisen krikettiammattilaisen Michael Clarken kanssa, mutta pari purki kihlat vuonna 2010. Hän on poseerannut Who, Grazia, Oyster ja OK! -lehtien kansissa.