Poikakaverit ostivat tyttöystävilleen asut – ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehet voivat olla yllättävän muotitietoisia, mutta tyttöystävilleen he eivät useinkaan osaa shoppailla vaatteita. Jos joku väittää vastaan, niin tästä on nyt todiste nettivideolla. Poikaystävät saivat rahaa käteen, ja tehtävänä oli hankkia asu omalle kullalle.

YouTube
YouTube

Urokset lähetettiin keskelle vaateliikkeitä ja he joutuivat nojaamaan ainoastaan omaan makuunsa, ja niihin hatariin muistikuviin, joita heillä oli tyttöystävänsä vaatekaapin sisällöstä. Voiko tällaisessa haasteessa yksikään mies onnistua?

Miehet yrittivät parhaansa, mutta naiset eivät olleet täysin tyytyväisiä. Lopputulos ei kaikkien kohdalla silmiä hivele. Jos malli on oikein, voi koko tai väri olla väärä. Tämän takia naiset usein shoppailevat miehelleenkin vaatteita – kaksilahkeisten makuun kun ei aina ole luottamista.