Rakkaustarina vailla vertaa – bussipysäkille ilmestyy kuukausittain kukkia

Lifestyle · Stara.fi

Sanotaan, että jokaiselle ihmisille on olemassa sielunkumppani, ja hänet kohdatessaan henkilö on valmis jakamaan koko elämänsä tämän vuokseen. Olemme kertoneet koskettavista rakkauteen liittyvistä saduista ennenkin, mutta nyt kerromme liikuttavan tarinan 86-vuotiaasta Franco Gornosta.

Franco matkustaa joka kuukausi 160 kilometrin päähän paikalle, jossa hän tapasi ensimmäistä kertaa Joan-vaimonsa vuonna 1950. Pari meni naimisiin kaksi vuotta myöhemmin ja sai kaksi lasta. Joanin ja Francon ensimmäinen tapaaminen tapahtui bussipysäkillä.

Kaikki bussipysäkin ohi kulkeneet tuntevat Joanin ja Francon tarinan, koska leskimies vie kuukausittain pysäkille kukkien lisäksi myös kirjeen. Mirror-lehden mukaan mies kirjoittaa kirjeeseen: ”Joan, rakastettuni, lähdit pois 9.3.2013 ja se mursi sydämeni. Lepää rauhassa kulta. Näemme pian, sillä täytän kohta 87 vuotta ja aikani on vähissä. Jumalan siunausta.”