Maailman tyylikkäin huonekalu? Tulivuoren laavakivestä tehty sohva 135 000 eurolla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rahan arvon ymmärtää vasta sitten kun sitä ei ole. Köyhyys muistuttaa mieleen asioita, joita voi tehdä ilmaiseksi ja ilman älytöntä kuluttamisen sirkusjuhlaa. Sitten kun on varallisuutta, on myös kuluja ja menoja. Superrikkaat saavat lähes kaiken mitä haluavat.

Peogeot
Peogeot

Koska elämä ei saa olla tylsää ja tasapaksua, on Peugeot tuonut markkinoille kivestä valmistetun sohvan. Sohva ei ole kuitenkaan perusgraniittia, vaan sen raaka-aineena on käytetty tulivuoren laavasta jähmettynyttä kiveä ja hiilikuitua. Sohva on kolme metriä pitkä ja ja se painaa yli 360 kiloa.

Mikäli tahdot kivisohvan olohuoneen nurkkaan, täytyy pankkitililtä löytyä ylimääräistä ainakin 135.000 euroa. Tyylikäs huonekalu on nimeltään Onyx Sofa ja se toimii varmasti kodin katseenvangitsijana. Eri asia on, kuinka mukava sen päällä on löhötä ja katsoa televisiota.

Peogeot
Peogeot