Superrikas Oprah häätää äitinsä kotoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediamoguli Oprah Winfrey nimettiin muutama vuosi sitten maailman eniten tienaavaksi julkisuuden henkilöksi. Keskusteluohjelmastaan tunnetuksi tulleen amerikkalaisnaisen tienestit nousevat vuosittain yli 150 miljoonaan dollariin.

Oprah Winfreyn äitipuoli Barbara Winfrey erosi miljonäärin isästä viime vuonna. Nainen jäi asumaan televisiotähden omistamaan 1,4 miljoonan dollarin arvoiseen kartanoon. Nyt Oprahin tiimi on antanut Barbaralle 60 päivää aikaa pakata tavaransa ja muuttaa pois talosta. Nainen on asunut talossa 13 vuotta Oprahin Vernon-isän kanssa eikä ymmärrä, miksi hänen täytyy muuttaa pois kotoaan.

Kuusikymppistä Oprahia pidetään hyvin anteliaana naisena ja hän lahjoitti viime vuonna 12 miljoonaa dollaria afroamerikkalaisen historian tutkimukselle. Rahat lahjoitettiin museolle, joka rakennetaan maan Washington D.C. -pääkaupunkiin. Kiitokseksi erittäin avokätisestä lahjoituksesta museon 350-paikkainen teatteri tullaan nimeämään Oprahin mukaan. Julkkisnainen kertoo, kuinka hän on ylpeä maan afroamerikkalaisesta historiasta. Oprah on aiemmin lahjoittanut samaiselle museolle miljoona dollaria vuonna 2007.