Huikea yllätystempaus! Kodittomien turvakodista viiden tähden ravintola

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube on täynnä videoita, joissa pahaa-aavistamattomat ihmiset joutuvat erilaisten käytännön pilojen ja piilokameratempausten uhreiksi. Nyt koomikko Greg Benson on kuitenkin päättänyt valjastaa käytännön pilat hyvään tarkoitukseen, ihmisten tietoisuuden lisäämiseen yhteiskunnan epäkohtien suhteen.

YouTube
YouTube

Feeding the Homeless -videolla tutustutaan kodittomien suojapaikassa tapahtuvaan tempaukseen. Paikka muutetaan yhden päivän ajaksi viiden tähden ravintolaksi, joissa hätää kärsivät pääsevät nauttimaan ylellisestä palvelusta.

Greg Benson myös jakoi asiakkaille lahjapussit ja lahjoitti rahaa turvapaikalle. Prank it FWD -sivusto yllyttää ihmisiä tekemään positiivisia kepposia lähipiirilleen, ja kuvaamaan tilanteet videolle. Samalla sivustolla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen.