Justimuksen Wunderboy-musiikkivideo niittää menestystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justimuksen 28. maaliskuuta julkaistu Wunderboy-single on saanut aikaan amis-villityksen, sillä kappale nousi suoraan iTunes listaykköseksi ja video on tällä hetkellä Suomen YouTuben suosituin. Video on kerännyt Youtubessa jo lähes 350 000 katselukertaa.

YouTube
YouTube

Justimuksen Wunderboy nimeä kantava debyyttialbumi julkaistaan 30. toukokuuta 2014 Helsingin Tavastialla. Albumin julkaisee Jiffel Records yhteistyössä Universal Music kanssa. Albumiin on ammennettu inspiraatiota muun muassa Swedish House Mafiasta, Beastie Boysista ja Michael Boltonin rakkauslauluista. Justimus vastaa itse kappaleiden säveltämisestä ja sanoittamisesta.

– Ollaan otettu tuotannollisesti todella iso harppaus eteenpäin. Oli siistiä päästä työskentelemään studiossa kovanluokan ammattilaisten kanssa, kuvailee Sami Harmaala yhteistyötä tuottaja Jukka ”JuKa” Hynysen kanssa.

– Albumista tulee todella monipuolinen ja aiomme kuvata sille ainakin seitsemän musavideota, raottaa Juho Nummela innokkaana tulevaisuuden suunnitelmia.