Koulupoika pelaa GTA-peliä työkseen – ja tienaa sillä hyvin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin lukeutuva Grand Theft Auto sai viime syksynä jatkoa GTA V -pelin muodossa. Pelaajat saattavat hakea peliin vinkkejä netistä ja YouTubesta on tullut suosittu kanava kerryttää peleihin liittyvää tietoa ja kokemuksia.

NoughtPointFourLIVE-nimimerkillä YouTubessa GTA-peliin liittyviä vinkkejä ja videoita jakava Fred Pye on Grand Theft Auto -pelin ekspertti ja hän tienaa videoiden mainospaikoilla noin parituhatta dollaria kuussa. Hän on 17-vuotias.

Poika on tehnyt pelaamisesta kannattavan bisneksen ja hänen vanhempansa tukevat jälkikasvua pelineron maineen kasvattamisessa. Heidän ehtonaan on, että Fred suorittaa samalla collegensa kunniallisesti. Tämän lupauksen poika on myös pitänyt. Fred Pye on saanut kympin arvosanat matematiikassa, äidinkielessä, politiikassa ja historiassa, Metro-lehti uutisoi.