Pariskunnan kihlajaiskuvasta löytyi odottamaton näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joidenkin mielestä elämän merkittävien tapahtumien valokuvaaminen on vähentynyt, koska ihmiset voivat kuvata toisiaan jatkuvasti. Spesiaalihetket jos mitkä kuitenkin ansaitsevat tulla valokuvatuksi ja yleensä vain ammattilaiset osaavat ikuistaa momentin linssille ikimuistoisella tavalla.

Reddit
Reddit

Seamus Burke ja Elizabeth Weisstein menivät viime elokuussa kihloihin Disney Worldissa, kun Seamus kosi rakastamaansa naista. Pari tahtoi ikuistaa onnellisen hetken kuitenkin myös kameralle ja palasivat hiljattain paikalle ammattivalokuvaajan kera. Valmiita kuvia katsellessaan pariskunta huomasi niissä jotain ylimääräistä, sillä Nalle Puh oli ilmestynyt mukaan.

Seamus julkaisi kuvat myöhemmin Redditissä ja kirjoitti kuvien yhteyteen, että Nalle Puh yritti häiritä parin kihlajaiskuvaa. Mies veikkasi, että suloinen karhu tuli kuviin mukaan ainoastaan siksi, että etsi hunajaa. Kihlajaiskuvaa photobombaava Nalle Puh on kuitenkin samaan aikaan suloinen ja karmiva.