Unelmamies treffeille – näin kesytät deitistä ihmissuhteen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisia pidetään monesti viekottelijoina, jotka pehmein manipuloivin keinoin saavat kierrettyä miehen pikkusormensa ympärille. Neitokainen saattaa kuitenkin unohtaa ajoittain virtaviivaisen ajatustyylin, joka vallitsee uroksen maailmassa.

Kun on kyse rakastumisesta, simppelit asiat voivat Your Tango -sivuston mukaan ratkaista mihin suuntaan sydän kallistuu.

1. Miehen tahti on erilainen kuin sinun. Deittailun alussa mies vasta tutustuu sinuun, ja hän tarvitsee siihen tilaa ja aikaa. Tärkeintä on luontevuus ja se, että hän tuntee olonsa turvalliseksi kanssasi. Vaatii kärsivällisyyttä, ymmärrystä ja empatiakykyä naiselta, jotta mies alkaa nähdä hänet elämänsä osana. Paras keino on olla oma itsensä.

2. Vältä nopeita johtopäätöksiä ja ratkaisuja. Monesti tutustuessa uuteen ihmiseen pää on täynnä erilaisia skenaarioita siihen liittyen, miten juttu tulee potentiaalisesti etenemään. Näistä odotuksista on parempi päästää kokonaan irti. Jos mies toimii tietyllä tavalla, se ei välttämättä tarkoita sitä, mitä luulet. Älä vaivu murheen alhoon hitaasta lähestymistavasta, vaan anna urokselle oma aikansa toimia siihen tahtiin kuin hän näkee hyväksi.

3. Anna miehen johtaa ja avata maailmansa sinulle. Treffailussa vanhanaikainen tyyli voi johtaa hyviin lopputuloksiin. Kun mies saa johtaa ja viedä, hänen maskuliininen puolensa kehrää onnesta. Nainen puolestaan saa juuri sitä, mitä eniten kaipaa – jakamatonta huomiota ja romanttisia eleitä. Usein ongelma syntyy, jos odottaa kaikkea-mulle-nyt-heti. Käytä ajan verkkainen kulku pohdiskellaksesi onko hän oikea mies sinulle. Jos vastaus on kyllä, anna uroksen hurmauselkeiden viedä jalat alta.