Tyrmistyttävä video: Emma Watson muuttui Sofia Vergaraksi – näky ei hetkessä katoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toisinaan internetissä törmää materiaaliin, jota katsoessa tuntee astuneensa todellisille hämärän rajamaille. Nyt internet-käyttäjien kummastusta on herättänyt video, jossa tunnettu näyttelijäkaunotar muuttuu absurdilla tavalla toiseksi.

YouTube
YouTube

Emma Watson Unmasks -video alkaa varsin viattomasti. Näyttelijätär Emma Watson istuu haastateltavana, kunnes hän yhtäkkiä alkaa nykiä ihoaan. ”Emma” onkin pelkkä naamari, jonka alta paljastuu toinen näyttelijätär, 41-vuotias Sofia Vergara.

Tilanne näyttää varsin aidolta, mutta tosiasiassa se on toteutettu taitavien tietokonetehosteiden avulla. Tästä huolimatta video on outoudessaan lähes painajaismaista katsottavaa, eikä varmasti poistu katsojan verkkokalvoilta aivan heti.