Tyrmistyttävä video: Emma Watson muuttui Sofia Vergaraksi – näky ei hetkessä katoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toisinaan internetissä törmää materiaaliin, jota katsoessa tuntee astuneensa todellisille hämärän rajamaille. Nyt internet-käyttäjien kummastusta on herättänyt video, jossa tunnettu näyttelijäkaunotar muuttuu absurdilla tavalla toiseksi.

YouTube
YouTube

Emma Watson Unmasks -video alkaa varsin viattomasti. Näyttelijätär Emma Watson istuu haastateltavana, kunnes hän yhtäkkiä alkaa nykiä ihoaan. ”Emma” onkin pelkkä naamari, jonka alta paljastuu toinen näyttelijätär, 41-vuotias Sofia Vergara.

Tilanne näyttää varsin aidolta, mutta tosiasiassa se on toteutettu taitavien tietokonetehosteiden avulla. Tästä huolimatta video on outoudessaan lähes painajaismaista katsottavaa, eikä varmasti poistu katsojan verkkokalvoilta aivan heti.

Uusimmat