Pikkutyttö ei pitänyt autopesusta – hellyttävä reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsen ajatusmaailma on pääasiassa viaton ja he ajattelevat asioista usein täysin eri tavalla kuin aikuiset. Pienet taaperot eivät ymmärrä kaikkia maailman metkuja, ja siksi ne saattavat säikähtää suuresti asioita, jotka ovat aikuisten mielestä tuikitavallisia.

YouTube
YouTube

Max Gibbons latasi verkkoon videon, jossa hän vie vaimonsa kanssa perheen kaksivuotiaan tyttären ensimmäistä kertaa autopesuun. Vanhemmat olivat kertoneet lapselle mitä tuleman pitää, mutta silti pikkutyttö pelästyi tapahtumia jo alkumetreillä. Riepunsa alle piiloon mennyt taapero itki takapenkillä ja voivotteli, kun saippuat levisivät pitkin ikkunoita ja harjat jylläsivät.

Autopesussa käyminen on monen ipanan lempipuuhaa, mutta tämä tyttö on hyvin eri mieltä asiasta. Lapsen riemu oli rajaton, kun hän huomasi pesun olleen ohi ja perhe pääsi autoineen ulos vesisuihkujen alta. Max kirjoittaa myös videon kuvaustekstissä, että tyttö on palautunut pesujärkytyksestä hyvin.