Riita Michael Jacksonin lapsista – Debbie Rowe haluaa huoltajuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemaailma koki viime vuonna järkytyksen, kun edesmenneen Michael Jacksonin 15-vuotias Paris-tytär yritti itsemurhaa. Nyt teini on täyttänyt 16 vuotta ja jatkaa toipumistaan Utahissa sijaitsevassa Diamond Ranch Academy -hoitolaitoksessa.

Nyt lasten äiti Debbie Row on huolestunut Michael Jacksonin jälkikasvun hyvinvoinnista. Hän on päättänyt hakea kaikkien kolmen lapsen huoltajuutta, vaikka vain kaksi heistä, Paris ja Prince, ovat hänen omiaan. Hän on huolestunut lasten saamista vaikutteista ja hänen mukaansa huoltajana toimiva isoäiti Katherine Jackson ei ole ajantasalla nuorison nykyajan tarpeista, TMZ uutisoi. Hän ei ole kiinnostunut rahasta, mutta kokee, että etenkin 12-vuotiaan Blanketin tulisi saada elämäänsä uusia roollimalleja.

Menestyksellä hevostilaansa pyörittävä Debbie Rowe kertoi taannoin olleensa tyttäreensä yhteydessä joka päivä tämän kesäkuun alussa tapahtuneen itsemurhayrityksen jälkeen. Nainen selitti oikeudessa, että suurin syy Parisin itsetuhoisuuteen on se, että tyttö uskoo menettäneen sielunsa isänsä kuoltua. Rowen kerrotaan purskahtaneen itkuun todistajanaitiossa.