Ihmis-Barbien rasismilausunto raivostutti – Ihmis-Ken haukkuu suoraan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuuteen on noussut kaksi nukkemaista hahmoa, joista molemmat näyttävät kuin suoraan Mattel-lelutehtaan liukuhihnalta. Ihmis-Barbieta esittävä Valeria Lukyonova on kuitenkin ihmis-Keniltä näyttävän Justin Jedlican mielestä teennäinen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva. YouTube
Kuva. YouTube

Eli ole salaisuus, että viime vuonna toisensa kasvokkain kohdanneet Valeria ja Justin inhosivat toisiaan ensisilmäyksellä. Nyt GQ-lehden haastattelema Justin on heittänyt lisää vettä kiukaalle kutsumalla Valeriaa huijariksi. Miehen mukaan muovisen näköinen nainen on teennäinen meikkinsä ja hiustenpidennystensä takia.

– En ymmärrä, miksi hän juuri on ihmisten mielestä niin kiinnostava henkilö. Hänellä on hiustenpidennykset. Hän maskeeraa itsensä Barbieksi. Hän on illusionisti, Justin napautti.

Hänellä itsellään on puolestaan muokattu implanttien avulla olkapäälihaksetkin aidon vartalon anatomian mukaan. Kolmekymppisestä Justin Jedlica on käyttänyt yli 80.000 euroa kauneusleikkauksiin. Hän haluaa olla elävä Ken-nukke.