Murtovaras paljastuikin sorsaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Massachusettsin North Readingissa asuva nainen heräsi 5. huhtikuuta hänen kotinsa alakerrasta kantautuviin ääniin. Nainen soitti poliiseille, joille kuitenkin selvisi pian, ettei murtovaras ollut aivan tavanomaista laatua.

Boston Globe -lehden mukaan paikalle saapuneet poliisit eivät löytäneet naisen kotoa merkkejä murtautumisesta. He tutkivat talon läpikotaisin, ja löysivät lopulta tunkeutujan. Kyseessä oli morsiosorsa-lajin naaraspuolinen edustaja.

Sorsa oli noen peitossa, ja viranomaiset uskovat sen päässeen sisälle taloon savupiipun kautta. Eläin oli myös onnistunut jättämään linnun muotoisen nokijäljen talon kattoon. North Readingin poliisin konstaapeli Greg Connolly onnistui pyydystämään sorsan, ja se vapautettiin läheisen lammikon tuntumaan.