Suusta puhallettu tulipallo hidastettuna – taianomaisen upea näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fysikaaliset ilmiöt muuttuvat viimeistään siinä vaiheessa mielenkiintoisiksi, kun niitä kuvataan suurnopeuskameran linssin läpi. Muutamassa sekunnissa tapahtuvat asiat saattavat näyttää hyvinkin erilaiselta hidastettuna ja uudesta näkökulmasta.

YouTube
YouTube

Nyt YouTubessa on julkaistu video, jolla näytetään tulipallojen puhaltaminen hidastettuna. Tulennielijöiden käyttämä temppu nousee nyt näyttävyysasteikolla uusiin sfääreihin CrazyRussianHackerin esittämänä. Hän käyttää temppuun pulverina leimahtavaa jauhetta.

Tuli on elementtinä erittäin kiehtova, mutta vielä upeammaksi se muuttuu juuri tällaisilla koemielessä tehdyillä videoilla. Kerroimme taannoin hidastettuna palaneesta tulitikusta, joka näytti suurennettuna kuin vieraan planeetan oliolta. Jäämme innolla odottamaan seuraavia venäläisen suorittamia kokeita.