Paulina Gretzkyn seksikäs kansikuva parodian uhriksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn vanhin tytär Paulina Gretzky on kanadalainen mallihottis, jonka kuvat päätyvät usein viihdelehtiin. 25-vuotiaan naisen tulikuumasta Golf Digest -lehden kannesta on tehty komediaversio.

paulinagretzky13042014

Siinä blondin kaunottaren sijaan poseeraavatkin keski-ikäiset, enemmän tai vähemmän ylipainoiset miehet. Vatsakumpua keränneet urokset laittavat peppunsa pystyyn ja tekevät maailman tylsimmästä urheilulajista komiikkaa. Gretzkyn versio taas teki golfista silkkaa seksiä.

Gretzkyn on parempi lajista pitääkin, sillä hän on ollut pidemmän aikaa suhteessa golf-tähti Dustin Johnsonin kanssa. Nainen ei mennyt muiden kavereidensa ohella yliopistoon, koska halusi luoda uran viihdebisneksessä. Näytöt ovat olleet toistaiseksi aika pieniä, joskin maineikkaiden lehtien kansiin hottis on päässyt. Hänet listattiin Ask Men -sivuston kyselyssä sijalle 59 haluttavimpien naisten listalla.

paulinagretzkyparodia13042014