Ravintolassa sekoillut nainen pillastui, kun työntekijä ei suostunut seksiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin YouTube-videosta, jossa nähtiin hampurilaisravintolassa riehuva naisasiakas. Kyseinen henkilö oli tallentunut valvontakameran videolle, jossa nähtiin hänen raivokohtauksensa tiskin takana. Nainen oli riisunut itsensä alushoususilleen ja osoitti mieltään henkilökunnalle.

YouTube
YouTube

Huutokohtauksen ja tarjottimien heittelyn jälkeen nainen päätti ottaa evästä matkaan ja meni omintakeisesti tekemään itselleen pehmiksen. Nyt on viimein selvinnyt, mikä sai asiakkaan hermot pettämään. Kahden lapsen äiti olisi nimittäin halunnut antaa oraalihoitoa eräälle pikaruokalan työntekijöistä. Kun tarjoukseen vastattiin kieltävästi, alkoi 41-vuotiaan naisen päässä kiehua.

Floridassa sattunut tapaus johti pidätykseen. Nainen ei oudosta käytöksestään huolimatta ollut kuitenkaan päihtynyt ravintolakäyntinsä aikana. Asiakas syytti itse kaksisuuntaista mielialahäiriötä, ja sanoi sen aiheuttaneen hämmentävän käytöksen julkisella paikalla. Videon verkossa julkaisseet työntekijät erotettiin tapauksen jälkeen, koska ravintolapomojen mukaan he laittoivat materiaalin verkkoon ilman asiaankuuluvaa lupaa.