Tätä Leonardo DiCaprio etsii naisessa – tuloksena joukko supermalleja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion yksipuoliset naismieltymykset ovat miehen kotimaassa Yhdysvalloissa hyvä vitsin aihe. Mies kun deittailee pääsääntöisesti vaaleahiuksisia supermalleja. Nyt The Wolf Of Wall Street -elokuvan tähti istui This Morning -ohjelman sohvalle yhdessä juontaja Gayle Kingin kanssa.

Leo paljasti CBS-kanavan ohjelmassa, mitä ominaisuuksia hän todella etsii unelmiensa naisesta. Yllättävää kyllä, ulkonäkökriteereistä ei puhuttu. Tilanne sai alkunsa, kun King vitsaili siitä, että näkisi mielellään 39-vuotiaan Oscar-ehdokkaan asettumassa aloilleen.

DiCaprio kommentoi, ettei hänellä ole kiire avioitumiseen. Mies luottaa Sen Oikean löytymiseen luonnollisella tavalla. Hän paljasti syttyvänsä naisessa nöyryydestä, huumorintajusta ja siitä, ettei neitokainen ei ole liian mieltynyt suhdedraamaan.