Mies yritti hypätä lentokoneesta nousun jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuvittele, että matkustaisit lentokoneessa samaan aikaan hyvin häiriintyneen persoonan kanssa, joka alkaa käyttäytyä omituisesti heti lentokoneen nousun jälkeen. Näin kävi Southwest-lentoyhtiön matkustajille matkalla Chicagosta Sacramentoon.

YouTube
YouTube

The New York Daily Newsin mukaan silminnäkijät olivat kiinnittäneet huomiota miesmatkustajan outoon käyttäytymiseen, sillä hän oli aloittanut omituisen käyttäytymisen heti lentokoneen ilmaan noustua. Ensin mies oli mennyt matkustamon wc-tiloihin ja tuli sieltä takaisin vettä valuen. Sitten hän oli kävellyt lentokoneen takaosaan ja yrittänyt avata hätäuloskäynnin ovea ilmassa.

Lentohenkilökunta oli kuitenkin huomannut miehen aikeet ja huusi asiasta myös matkustajille. Isokokoinen mies sattui olemaan lähellä sekoilijaa ja sai häirikön nopeasti kuriin. Matkustajat ja lentoemot pitivät hänet aisoissa ja kone teki hätälaskun lähimmälle lentokentälle Ohamaan. Loput matkustajat pääsivät määränpäähänsä muutaman tunnin myöhässä.