Haluatko menestyä? Ympäröi itsesi oikeanlaisilla ihmisillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

On olemassa tietty totuus, jonka voi oppia elämässään helpolla tai vaikealla tavalla. Vaikutamme toisiimme. Ne ihmiset, joiden kanssa vietät aikaa päivittäin, tekevät sinusta sen ihmisen, joka pohjimmiltaan olet. Jos siis haluat menestyä, on syytä miettiä vakavissaan sitä, keitä kutsuu elämänpiiriinsä.

Muiden vaikutus meihin on usein alitajuinen. Vaikka kykenisimme päivän aikana suodattamaan ja torjumaan lähipiiriin kuuluvan henkilön negatiivisuuden pois itsestämme, sen nakertava vaikutus voi iskeä sellaisina hetkinä, jolloin olemme heikommassa kunnossa henkisesti. Siis, kun olo on epävarma ja allapäin. Tuo on se hetki, jolloin voimme olostamme nähdä, keiden seurassa olemme suurimman osan viikosta viettäneet.

Puhutaan armeliaisuudesta itseään kohtaan. Ihminen voi harjoittaa rakkaudellisuutta Dalai Laman tyyliin, mutta jos ympäristössä on energiaa ryövääviä vampyyreita ja piikittelijöitä, vaatii huomattavan määrän energiaa suojata itsensä tällaiselta vaikutukselta. Tämä on yksinkertainen käytännön syy siihen, miksi negatiivisuutta ei kannata sallia liian lähellä itseään. Todellinen ihmiskontaktin voima ei ole käytetyissä sanoissa, vaan hienovaraisemmassa vuorovaikutuksessa ja nonverbaalissa viestinnässä.

Mitä ajattelet, näkyy äänensävyssä, kasvojen ilmeissä ja käytöksen pienissä eleissä. Moni saattaa huomaamattaan tuottaa muille pahaa mieltä. Bisnesguru Brian Tracyn mukaan eräs elämänohje voikin olla kultaakin arvokkaampi – menestyt, jos tapaamisesi jälkeen ihmiset tuntevat olonsa paremmaksi kuin ennen tapaamista. Onkin parempi ympäröidä itsensä tällaisilla voimakkaasti positiivisuuteen suuntautuneilla ihmisillä.

He tekevät olosi hyväksi ja saavat sinut onnelliseksi. Heidän kanssaan tulee olo, että olet samaa heimoa. Ajatusmaailmassanne ja filosofiassanne on jotain samankaltaista siinä määrin, että haluatte jakaa kokemuksianne. Monet menestyjät haluavat oppia toisilta kuuntelemalla muiden samankaltaisia elämäntarinoita. Henkilöt voivat kasvattaa yhteyttään löytämällä yhtäläisyyksiä erojen sijaan.

On ihmisiä, joiden kanssa yhteyden luominen ei onnistu. Joko he eivät ymmärrä sen luomisen merkitystä, tai ovat selkeästi suuntautuneet elämäänsä erilaisten periaatteiden mukaan. Älä tuhlaa energiaasi yrittämällä muuttaa heitä, vaan valitse seuraasi ne ystävät, joiden kanssa yhteys syntyy helposti, sydämenlämpöisesti ja vaivattomasti. Arvioidessasi ihmisiä luota aina ensisijaisesti omiin tuntemuksiisi toisten tarinoiden sijaan. Sanat ovat kuori, jonka sisälle piiloutuu usein varsinainen totuus ihmisten oikeista tarkoitusperistä.