Leonardo DiCaprio purki Oscar-pettymystään? Tanssi naamioituneena Coachellassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Coachella-festivaali kerää yleensä kokoon paitsi innostuneita nuoria festarivieraita, myös joukon viihdemaailman tähtiä bilefiiliksissä. Nyt tämän vuoden festivaali on viekotellut mukaansa muun muassa Leonardo DiCaprion.

YouTube
YouTube

Kotimaassaan Yhdysvalloissa mies saa yhä kuulla kettuilua siitä, ettei Oscar-pysti parhaasta miespääosasta pudonnut hänen kätösiinsä. Naamioitunut Leonardo ei ole kuitenkaan antanut asian häiritä, vaan hänet nähtiin maski päässä Coachellassa MGMT:n keikalla. Mies tanssahteli Kids-kappaleen tahdissa, ja fani otti kaiken videolle, joka päätyi YouTubeen.

39-vuotias näyttelijä oli niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana Oscar-voitosta viimeisimmässä Oscar-gaalassa. Hän oli ehdolla parhaan miespääosan pystin saajaksi The Wolf of Wall Street -elokuvan ansiosta, mutta pysti meni Matthew McConaugheylle tämän Dallas Buyers Club -elokuvasta. DiCapriota harmitti, koska hän on ollut Oscar-ehdokkaana jo viisi kertaa tuloksetta.