Nukkumisasento paljastaa parisuhteen tilan – näyttääkö tämä tutulta?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parisuhteen tilaa yritetään arvioida nykyään erilaisilla testeillä, ja psykologeilla on omanlaisensa mielipiteet siitä, milloin suhde toimii, milloin ei. Nyt Daily Mail on julkaissut kuvan, joka paljastaa, mitä erilaiset nukkumisasennot kielivät lemmenparin väleistä.

Kylmin pohjoistuuli makuuhuoneessa käy, jos pariskunta nukkuu kasvotusten, mutta ilman kosketusta. Silloin he ovat vain 55-prosenttisesti tyytyväisiä suhteeseensa. Kosketus näyttää olevan muutenkin ensisijaisen tärkeä asia suhteessa, sillä ilman sitä suhteessa on vain 68 prosentin tyytyväisyys.

Katso kuva tästä.

Onnellisimmat parit nukkuvat lähellä toisiaan lusikassa tai selkä selkää vasten. He ovat 91-prosenttisesti tyytyväisiä väleihinsä. Kuvan perusteella ne parit, joiden välinen kemia on väljähtynyt, tarvitsevat romanttiseen suhteeseensa lisää koskettamista. Halukkuus tähän lisääntyy, jos kommunikaatio ja yhteisymmärrys on kunnossa.