Emily DiDonato vähäpukeisena kameran edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Taannoin tähti nähtiin Juicy Couture -merkin mainoskuvuissa Rosie Huntington-Whiteleyn kanssa.

Nyt 23-vuotias malli on nähty Miami Beachilla, jossa hän on poseerannut kameran edessä lukuisissa erilaisissa vaatekappaleissa. Emily DiDonato kuvattiin esimerkiksi päällään bikinien alaosat ja pelkkä keltainen, avoinen cowboy-takki ylävartalonsa peittona.

Emily Didonato on työskennellyt esimerkiksi Victoria’s Secret, Giorgio Armani ja Ralph Lauren -yhtiöille. Neitokainen myös poseerasi Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2013. Emily on seurustellut muun muassa näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa.