Camila Morais tyrmäävä näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten maailman mallimarkkinoilla kohistiin uudesta tulokkaasta, kun brasilialainen Camila Morais nähtiin ensimmäisen kerran paparazzikuvissa. Hän kuitenkin katosi julkisuudesta, mutta nyt Camila on tehnyt paluun. Hänet bongattiin tällä kertaa uimarannalta.

Nyt brassimalli kuvattiin monien mallijulkkisten suosimalla Miami Beachilla, jossa hän sai osakseen miesten jakamattoman huomion.

Brasilialainen Camila Morais da Paz tuli alunperin kotimaassaan tunnetuksi alusvaatemallina, mutta muualla maailmassa häntä ei ole aiemmin juuri noteerattu. Tämä siitä huolimatta, että hänet kiinnitettiin jo vuosia sitten mallitoimistoihin niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin. Perhekeskeiseksi itseään kuvaileva kaunotar voi olla vuoden 2012 kiinnostavimpia tulokkaita.