Nicole Coco Austin näyttävästi kuvauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

34-vuotias amerikkalaisblondi Nicole Coco Austin tunnetaan yleisesti räppäri Ice-T:n vaimona. Pariskunta tähditti aiemmin Ice Loves Coco -ohjelmaa, mutta he ovat sittemmin suuntautuneet muihin projekteihin. Ohjelmaa ehdittiin näyttää kolme tuotantokautta.

Nyt Coco on viettänyt viime ajat New Yorkissa. Hän valmistautuu uuteen burleskiesitykseen The Vanity Vixens -tanssiryhmän kanssa. Neitokaisen uusista kuvaussessioista päätyi otos Twitter-blogiin, jossa hänet nähdään paljastavassa asussa. Katso kuva tästä.

Palos Verdesissä Kaliforniassa syntynyt Coco on päätynyt viihdebisnekseen muodokkaan vartalonsa ansiosta. Hänen vanhempansa tapasivat Bonanza-sarjan kuvauksissa. Tähdellä on myös Kristy-niminen sisko, jonka kanssa hän on otattanut kuumia yhteiskuvia. Mallina ja näyttelijättärenä tunnetun Cocon kuuluisampi puolisko lienee kuitenkin rap-maailman legenda Ice-T, joka on ollut naisen aviomies jo 13 vuotta.