Jodie Marshin treeni päättyi rintavaan selfieen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittijulkkiksista kaikki eivät välttämättä päädy Suomessa huomion keskipisteeseen. Tällainen hieman tuntemattomampi tapaus voi olla realitytähti Jodie Marsh. Nainen tunnetaan omassa maassaan Big Brother -ohjelmasta, omista realitysarjoista ja kehonrakennuksesta.

Hän viettää aikaansa salilla enemmän kuin usein. Nyt Jodie on ikuistanut itsestään rintavan omakuvan sporttivaatteissa. Siinä tähti nähdään silikonirinnat esille tuovassa topissa.

Stara on raportoinut vuosien mittaan Jodie Marshin elämän käänteistä. Neito puhuu suorasukaisesti muun muassa seksielämästään. FHM, Loaded, Nuts ja Zoo-lehdissä usein esiintyvä julkkis oli alun alkaen kolmossivun tyttö, mutta Totally Jodie Marsh -realitysarja teki hänestä tähden. Viime vuosina hän on menestynyt erinomaisesti kehonrakennuskilpailuissa.