Marianne Kallio uhkeampana kuin koskaan – silikonimuodot pääosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viidakon tähtösten kolmannella tuotantokaudella nähtiin yllättävän nopea poistuminen leiristä, kun povipommi Marianne Kallio luovutti kisassa muutamien tuntien jälkeen. Sittemmin Marianne paljasti Staralle, että syynä oli joukkuekavereiden kiusaaminen ja fyysisen terveyden oireilu.

Nyt Marianne nähdään näyttävissä nettikuvissa.

Viidakon tähtösissä nähty myrsky riepotteli myös Mariannen hotellia, jossa hän asui kuvauksista poistumisensa jälkeen. Paluulennon odottaminen oli rankkaa myrskyn takia. Hotellin sähköt menivät poikki, ja Kallio kertoo huoneensa olleen täynnä hämähäkkejä ja muita ötököitä. Eniten julkkisneitoa ahdisti nähdä kaltoinkohdeltuja eläimiä.

– Hotellini katot olivat puunoksista tehty, ja ne hajoilivat veden ja tuulen määrän takia. En koskaan unohda sitä kaikkea, mitä tuon viikon aikana näin ja koin. Muistan koko ikäni eläinten kärsimyksen, jonka todistaminen oli henkisesti erittäin raskas kokemus. Pahoinpideltyjä, rampoja ja sairaita eläimiä oli todella paljon, eikä niitä voinut auttaa millään tavoin. Jos jollekin antoi ruokaa, muut tappoivat sen. Kokemus oli järisyttävä, sydäntäsärkevä.