Mies avasi suunsa pubissa – esitys on tuoda kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

On olemassa treenattuja koulutusta saaneita laulajia, ja sitten on tosielämän raspaamia kultakurkkuja, joiden sydän tulvii tulkintaa. Tällaiset sielun syövereistä pursuavat esitykset tulevat aina voittamaan teknisen osaamisen, mitä tulee laulamiseen ja yleisön koskettamiseen.

Nyt eräs mies onnistuu hiljentämään pubin liikuttavalla lauluesityksellään. Romuluinen olemus ei merkitse mitään, kun kyseisen herran ääni on kuin enkelillä. Videon loppupuolella muut yhtyvät mukaan kauniiseen laulantaan.

Monien mielestä parhaat kollektiiviset kokemukset syntyvät musiikin kautta. Keikoilla on usein lämmin tunnelma, minkä takia artistit jaksavatkin esiintyä vuodesta toiseen. Kesällä Suomessa nähdään monia ulkomaalaisartisteja, kuten Miley Cyrus ja Justin Timberlake.