Painajaisten sokkotreffit: Mies varasti koiran ja television

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa ihmisiin tutustuminen tuntuu joskus olevan kuin arpapeliä. Ihmiset voivat periaatteessa keksiä itsestään mitä tahansa tarinoita, ja aina löytyy sinisimäinen henkilö, joka uskoo valheisiin. Nyt uutisiin on päätynyt erään naisen järkyttävä sokkotreffikokemus.

Newjerseyläinen nainen tapasi internetissä miehen ja suostui tämän kanssa tapaamiseen. Pari vietti aikaa yhdessä ja tuli toimeen niin hyvin, että mies pääsi sisälle naisen taloon. Se oli virheliike.

Neitokainen kävi toisessa huoneessa, ja kun hän palasi takaisin, Joel-niminen mies oli poistunut paikalta koira ja taulutelevisio mukanaan. Varkauden arvo oli yhteensä 4.000 dollaria. Varkaalle saattoi kuitenkin tulla huono omatunto, koska nainen sai paria päivää myöhemmin molemmat varastetut aarteensa takaisin.

Hän ilmoitti asiasta rikosta tutkineille poliiseille. Sokkotreffikaveri on kuitenkin jo löydetty ja on epäselvää, nostaako nainen varkauden tiimoilta syytteen, kertoo New York Daily News.