Näin teet vuoden 2014 seksistä tajunnanräjäyttävää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

On yleisesti tunnustettu tosiasia, että hyvä seksielämä tekee ihmisen elämästä rikkaampaa. Siispä jos henkilö miettii uudenvuoden lupauksia, voi olla hyvä huomioida niissä myös lemmenleikit.

Glamour-lehden mukaan pariskunta voi saada tunteensa leiskumaan entistä kiihkeämpänä, mikäli he käyttävät enemmän aikaa suutelemiseen. Vanhanaikainen muhinointisessio virkistää päivää kuin päivää. Kaikista perinteistä ei silti tarvitse pitää kiinni. Jos seksi on yleensä ollut 23 minuutin mittainen puuskutus kohti maalia, tänä vuonna se voikin olla nautinnon verkkaista vuoristorataa, joka kestää koko yön.

Kommunikointi on kaikkien pariskuntien haaste. Omien tarpeiden kertomista voi harjoitella sanomalla kullalle ääneen ne asiat, joita toivoo hänen ottavan huomioon sängyssä. Lupaa itsellesi, ettet vuonna 2014 jätä mitään sanomatta. Paljasta fantasiasi yksityiskohtia säästelemättä. Voit myös nauttia yhden illan pelkästään siitä, että kumppani keskittyy täysin sinuun.

Miehet rakastavat visuaalista leikkiä, joten jokainen neito voi luvata pukeutua useasti uroksen rakastamaan seksikkääseen alusasuun. Mikäli oman seksuaalisuuden erilaiset aistiulottuvuudet kiehtovat, pari voi myöntyä tarkastelemaan nautintoa erityisniksein, kuten silmiä sitomalla ja afrodisiakkeja maistelemalla. Tuoksuöljyt, suitsukkeet ja himmeä valaistus sekä lämpimät kylvyt voivat myös herättää eroottista tunnelmaa.

Kuka tahansa kaksilahkeinen rakastaa herätä siihen tunteeseen, kun naisen kieli hyväilee hänen puolitangossa olevaa siitintään. Lupaa tehdä tällaisista yllätyksistä totta tänä vuonna – mies kiittää. Kehon osiin voi tehdä muutenkin tutkimusmatkaa suurennuslasilla. On hyvä ottaa selvää, mitkä kaikki ovat oman rakkaan erogeenisia alueita. Samalla oman vartalon nautintokartta aukeaa eteen uudella tavalla.

Anna itsellesi lupa ajatella seksiä kuntoharjoituksena, sillä sitä se on. Nauti tiedosta, että kulutat samalla kaloreita. Ei ole myöskään olemassa yleissääntöä sille, kumpi pariskunnasta on velvoitettu tekemään aloitteen seksiin. Kumpi tahansa voi koska tahansa vietellä toisen. Yhdynnän jälkeen voitte hengailla yhdessä alasti ja ottaa sen harjoituksena vapauttaa omia ajatusmalleja siitä, kuinka ihmisen tulisi käyttäytyä. Olkaa kotinudisteja.

Jos neitokaiselle on tullut tavaksi hakea aamuseitsemältä katumuspillereitä apteekista, tänä vuonna voisi asennoitua petileikkeihin suojaseksi-teemalla. Orgasmin teeskentely ei myöskään ole hyvä asia suhteen kannalta, joten mikäli et ole aina ollut rehellinen hänelle, tee se nyt. Suoraan sanominen käy helpommin, kun tuntee oman kehon salat. Niitä voi opetella esimerkiksi reippailla itsetyydytysharjoituksilla. Lupaa, että tänä vuonna tyydyt vain parhaaseen, ja annat itsellesi sen.